Încă o medalie de aur pentru România! Proba de ștafetă masculin 4×100 m liber!

de | 05.07.2022 22:27 | Știri, Importante, Lifestyle, Național

Echipa formată de către David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, a adus prima medalie aur pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori. Echipa a câștigat în finala de 4×100 m liber după duelul cu Marea Britanie care s-a clasat pe locul doi.

David Popovici a fost primul care a intrat în cursă terminând pe primul loc după o sută de metri. Echipa Marii Brtinaii ne-au întrecut însă, la cârmă la 200 şi 300 m. Cu ajutorul lui Patrick Dinu au reușit totuși, recuperarea cursei. Timpul de câștigare a fost de 3min18sec93/100.

De asemenea, David Popovici, a reușit , marți, să se califice cu al doilea timp în finala probei de 200 m liber la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni.

 

La Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni (5-10 iulie) au participat 494 de sportivi din 42 de ţări. De asemenea, este vorba și de 26 din români, 14 băieţi şi 12 fete.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un jucător american este transferat FC Argeș Basketball, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Otopeni

Ultimele articole