anchetaonline.ro

Un jucător american este transferat FC Argeș Basketball, în Pitești!

de | 05.07.2022 21:56 | Știri, Lifestyle, Pitești

Ca și în fotbal, în ultima perioadă, Basketball-ul se află în plină perioada de transferuri. Astfel, echipa Piteștiului a obținut semnătură lui Trey James Freeman!

 este un jucător de basketball americanul. Acesta are 29 de ani și măsoară 188 cm. El joacă pe poziția de conducător de joc.

Jucătorul vine în Pitești din campionatul Suedia, de la titrată Sodertalje Kings. Freeman a ajuns alături de această echipă în semifinalele campionatului. În decursul anului 2021 acesta a avut medii de 16.0 puncte, 4.8 pase decisive, 4.2 recuperări și 1.2 intercepții în 31 de meciuri jucate.

De asemenea, americanul a activat, în ediția 2020/2021, în campionatul Croației pentru GKK Sibenka Sibenik. Acesta a reușit să aibe medii de 19.0 puncte, 4.8 recuperări, 4.5 pase decisive și 1.3 intercepții.

Trey James Freeman a fost acel CEL MAI BUN CONDUCĂTOR AL ANULUI ÎN CROAȚIA!

Totodată, este cunoscut faptul că americanu a jucat, de-a lungul timpului, și pe la echipe din Franța, Puerto Rico, Republica Dominicană, NBA G League, chiar și în Summer League NBA la Detroit Pistons.

 

 

Sursa Foto risingstarssportsagency.com/

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Klaus Iohannis a fost menționat pentru postul de șef NATO!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești