Încă un accident în Argeș! Două mașini sunt implicate

de | 23.11.2022 09:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Încă un accident rutier s-a produs, miercuri dimineața, în județul Argeș, în localitatea Băiculești.

Două mașini sunt implicate, iar la fața locului se află pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

De asemenea, un echipaj SAJ a fost alocat, pentru asistența medicală la nevoie.

Amintim că un alt accident rutier a avut loc în această dimineață, în comuna Bascov, după ce unui bărbat de 62 de ani i s-a făcut rău la volan.

Având în vedere condițiile meteorologice, polițiștii argeșeni recomandă:

– Adaptarea vitezei de deplasare a autoturismelor, astfel încât să fie prevenite deraparea autovehiculului, precum și astfel încât să puteți frâna în condiții de siguranță pentru evitarea oricărui obstacol.

– Pentru pietoni, să circule pe trotuar sau, în lipsa acestuia, pe acostament, astfel încât să nu se expună traficului auto, să traverseze doar prin locurile permise, după ce au observat că intenția lor de a traversa a fost remarcată de conducătorii auto ce se apropie și că acestia pot opri în condiții de sigruanță.

– Nu uitați că graba de a ajunge la destinație nu justifică neglijența sau încălcarea regulilor de circulație – implicarea într-un accident va consuma întotdeauna mai mult timp decît dacă vă deplasați în condiții de siguranță! De asemenea, implicațiile pot fi atât materiale, cât și de sănătate.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro:

(VIDEO) I s-a făcut rău la volan și a ajuns cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: