anchetaonline.ro

(VIDEO) I s-a făcut rău la volan și a ajuns cu mașina într-un cap de pod

de | 23.11.2022 08:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a ajuns cu mașina într-un cap de pod, iar ulterior s-a răsturnat.În mașină cu acesta se afla o femeie.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții ISU Argeș, femeia a fost monitorizată la fața locului, iar șoferul prezenta un traumatism la piciorul stâng. Acesta a fost transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite.

accident bascov - (VIDEO) I s-a făcut rău la volan și a ajuns cu mașina într-un cap de pod

Foto ISU Argeș

Accidentul s-a produs pe DN7, în Bascov, Valea Ursului. Se pare că omul plecase de de acasă, din localitatea Morărești, către spital, la un control. Pe drum i s-a făcut rău. Mașina s-a răsturnat, i-a zburat o roată și bateria.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, miercuri dimineața, în localitatea Bascov, Valea Ursului, acolo unde o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Se pare că o persoană este rănită. Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Dumnezeu e mare! Traiește, deși mașina este praf!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: