Prognoza meteo! Cum va fi vremea la început de decembrie

de | 23.11.2022 08:07 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarea perioadă. Potrivit meteorologilor, până la jumătatea lunii decembrie, temperaturilor vor fi mult mai ridicate decât ar fi normalul perioadei.

Ulterior, vor ajunge în jurul celor specifice sezonului de iarnă.

De asemenea, regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, săptămâna viitoare, urmând ca în restul lunii decembrue să aibă o tendință deficitară în aproape toate zonele.

Ce temperaturi vor fi în perioada 21.11.2022 – 28.11.2022

În săptămâna ce urmează, vom avea valori termice mai ridicate decât este normal pentru această perioadă, în special în sud și sud-est. În regiunile vestice și centrale, temperaturile vor fi apropiate de cele normale.

Vremea în săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

În perioada menționată, ne așteaptă temperaturi apropiate de mediile climatologice ale săptămânii, în aproape toată țara, cu excepția regiunilor vestice, acolo unde valorile vor fi ușor mai ridicate.

De asemenea, regimul pluviometric va fi normal în aproape toate zonele țării, exceptând regiunile centrale și de munte.

Cum va fi vremea în perioada 05.12.2022 – 12.12.2022

În regiunile intracarpatice, temperaturile vor fi ușor peste cele normale perioadei, iar în restul țării se vor apropia de cele specifice.

Conform prognozei meteo, în această săptămână se vor înregistra cantități de precipitații normale pentru luna decembrie, în toată țara, existând posibilitatea să apară lapoviță și ninsoare.

Foto descriptiv Stiridinlume.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miercuri, 23 noiembrie – zi liberă pentru elevii din Argeş!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole