Incendiu la o casă din Vedea! Femeie de 70 de ani transportată la spital!

de | 24.11.2023 08:55 | Județean, Eveniment

La numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un incendiu izbucnit într-o locuință din comuna Vedea, satul Lungani.

La fața locului au intervenit pompierii de la Pichetul Vedea și Detașamentul Pitești pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie.

incendiu la o casă

UPDATE: 

Reprezentanții ISU Argeș au precizat că în momentul când forțele de intervenție au ajuns la locul solicitării, flăcările se manifestau într-o încăpere a locuinței, unde au ars obiecte de mobilier și s-au degradat pereții și tâmplăria.

Pompierii au evacuat, pe parcursul intervenției, din casă aparate electrocasnice și o butelie.

Totodată aflăm că echipajul medical a evaluat și transportat la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care era intoxicată cu monoxid de carbon și prezenta atac de panică.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Pitești găsit decedat în parc!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole