Incendiu într-un apartament din Topoloveni! O mamă și fiul ei au ajuns la spital

de | 27.12.2023 14:04 | Județean, Eveniment, Importante

Autoritățile argeșene au fost în alertă, noaptea trecută, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament, situat la etajul 3 al unui imobil din orașul Topoloveni.

Evenimentul a fost sesizat prin apel la 112, în jurul orei 03:30, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, precum și pompieri, care au localizat și stins incendiul.

La momentul sosirii pompierilor, apartamentul era inundat de fum.

Pe parcursul misiunii au fost evacuate 10 persoane, iar alte 10 s-au evacuat pe cont propriu, nefiind nevoie de asistență medicală.

Oamenii legii au asigurat măsurile de ordine publică și au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu.

Din păcate, în urma evenimentului, o femeie în vârstă de 35 ani și fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, au ajuns la spital.

Cele două persoane au fost preluate de către echipajul SMURD de prim ajutor de la Garda de Intervenție Topoloveni, care a constatat că una dintre victime, de sex feminin, în vârstă de 35 de ani, era inconștientă și prezenta funcții vitale, după o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon. Cealaltă persoană de sex masculin, în vârstă de 8 ani, era conștientă și prezenta un atac de panică, după o intoxicație ușoară cu monoxid de carbon.”, transmite ISU Argeș

Femeia a fost găsită în unul din dormitoare, în stare de inconștiență, dar cu semne vitale, iar fiul acesteia a fost găsit pe balcon, conștient.

Pacienta a fost predată conștientă către un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și transportată, ulterior, la spital, iar pacientul cu vârstă de 8 ani a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.”, adaugă ISU Argeș

Potrivit ISU Argeș, flăcările au afectat elemente de mobilier, izolație termică din interiorul locuinței, precum și aparate electrice și materiale textile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Totodată, se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Sute de amenzi şi zeci de permise reţinute, în minivacanţa de Crăciun!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni