Incendiu puternic într-un bloc din Capitală!

de | 30.05.2022 18:11 | Știri, Eveniment, Național

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la o clădire care se afla în construcții din nordul Capitalei, zona Pipera.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, evenimentul a fost localizat și nu se extinde. În clădirea cuprinsă de flăcări nu se află în acest moment nicio persoană.”

Până la acest moment, este deja afectată o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, incendiul a izbucnit la acoperișul undei clădiri care se afla în construcție, luând foc mai multe materiale care erau depozitate la ultimul etaj al acesteia.

La faţa locului au acționat o autospecială pentru descarcerare, mai multe autospeciale de stingere, o autoscară, echipaje SMURD şi două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Voluntari, precizează ISU București. Conform imaginilor publicate pe rețelele de socializare, sunt degajări mari de fum. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Este a treia oară în această săptămână când un incendiu de așa proporții are loc în București, ultimul întâmplându-se joi dimineață, la metrou.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Încă un incident la metrou! Două stații au fost închise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD

Ultimele articole