Începe Festivalul Naţional de Muzică Folk ”Trivale Fest”

de | 29.10.2023 09:23 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, la Filarmonica Pitești, are loc ediţia a VII-a a Festivalului Naţional de Muzică Folk ”Trivale Fest”. Iubitorii muzicii folk îl vor putea revedea și asculta pe cunoscutul cantautor Mircea Baniciu, alături de trupa sa, în recitalul ce va încheia cea de-a șaptea ediție a Festivalului Naţional de Muzică Folk ”Trivale Fest”!

Organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, festivalul are loc astăzi, la Filarmonica din Piteşti, cuprinzând un concurs de interpretare, precum şi recitaluri ale unor artiști îndrăgiți: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu & Band. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Preselecția pentru concursul de interpretare are loc astăzi, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A murit Matthew Perry, starul din ”Friends”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole