Începe proiectul „Primul ghiozdan” pentru elevii claselor pregătitoare de la Ștefănești!

de | 12.08.2022 12:51 | Știri, Eveniment, Județean

Începe, și anul acesta, proiectul „Primul ghiozdan”, care are ca scop ajutarea elevilor fără posibilități financiare de a se bucura de aceleași rechizite pe care le au toți copiii la începutul școlii.

Astfel, în unitățile de învățământ din orașul Ștefănești, Consiliul Local le va acorda elevilor în clasa pregătitoare din anul şcolar 2022-2023 un număr de 95 de pachete cu rechizite școlare, pentru a putea începe anul cu brio!

Consiliul Local Ștefănești anunță că fiecare pachet are la bază: ghiozdan, penar, creioane colorate 12 buc., creioane cerate 12 buc., set acuarele 12 culori și pensulă, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, caiet dictando 48 file, caiet matematică 48 file, bloc desen, stilou, etichete autoadezive, mapă cu buton, 3 carți auxiliare clasa pentru clasa pregătitoare: „Numărăm și calculăm”, „Desenează pas cu pas” și „Soldățelul din plumb”.

Scopul acestui program, pus la punct de către Consiliul Local Ștefănești, este acela de a ajuta creșterea accesului la educaţie, prevenirea abandonului școlar şi stimularea elevilor înscrişi în clasa pregătitoare să învețe și să se bucure, totodată de experiența pe care o au toți copiii în acest nou început.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce ministere vor primii cele mai mari sume de bani în luna august?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole