Au început lucrările la proiectul „Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare” din Bogați

de | 09.04.2024 15:45 | Județean, Administrație

Vești bune transmise de primarul Ion Gîrleanu!  Acesta a anunțat că au început lucrările la proiectului „Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare”, lucrări în valoare de 18 miliarde (lei vechi).
Dragi consăteni, au început lucrările proiectului meu de suflet din cele realizate până acum pentru că se referă la instituția cea mai dragă mie, care a contribuit la lansarea în societate. Este vorba despre obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare Bogați din comuna Bogați, județul Argeș”
Lucrările vor cuprinde următoarele:
  • anveloparea clădirii,
  • panouri fotovoltaice,
  • schimbarea termopanelor,
  • schimbarea instalațiilor electrice și a surselor de căldură etc.
Primarul Ion Gărleanu mai precizează că la toate acestea se mai adaugă și o stație de reîncărcare mașini electrice care va fi folosită inclusiv pentru microbuzul electric așteptat.
Acesta mai transmite cetățenilor că aceste lucrări se vor desfășura în așa fel încât să nu afecteze programa școlară.
Copiii din comuna Bogați se vor putea bucura de condiții îmbunătățite create prin implementarea acestui proiect probabil la începerea anului școlar 2024-2025.
Acest proiect trebuia să înceapă mult mai devreme, dar pentru că am ținut cont de părea părinților, în special a celor de clasa a VIII-a care au avut motive întemeiate pentru a mă convinge, am stabilit cu constructorul etapele în care se vor desfășura lucrările în așa fel încât să nu afecteze programa școlară.
Pe parcurs realizării acestui proiect am avut tot timpul în minte eficiența acestuia în pregătirea tinerelor vlăstare de la noi din comună.
Sunt convins că acest proiect le va fi de folos și cadrelor didactice în derularea procesului instructiv-educativ.
Am calculat, și cred că nu greșesc, ca la începerea anului școlar 2024-2025 copiii să beneficieze de condiții îmbunătățite create de implementarea acestui proiect”, mai adaugă Ion Gărleanu. 
Foto: Facebook Ion Gîrleanu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați

Ultimele articole