Au încercat să spargă un ATM-ul și au generat un incendiu!

de | 29.01.2023 15:45 | Știri, Eveniment, Național

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un bancomat de pe o stradă din orașul Mediaș, județul Sibiu. Polițiștii sunt de părere că incendiul a fost provocat și îi caută pe autori, aceștia au deschis deja și un dosar penal pentru tentativă de furt calificat, potrivit Antena 3 CNN.

Fumul care ieșea din sediul băncii a fost observat de către polițiștii care patrulau pe strada din Mediaș. Aceștia au intrat în holul unității, unde au constatat că ATM-ul se afla în flăcări, conform IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasata pompieri, dar și un echipaj medical, iar flăcările au fost stinse.

Din investigațiile efectuate, s-a constatat că mai multe persoane necunoscute ar fi intrat în sediul băncii și ar fi încercat să fure bani din ATM.

Aceștia au încercat să blocheze fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului și, astfel, la izbucnirea incendiului, scrie sursa citată.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O mașină a intrat într-o podișcă în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole