A încetat din viață Gheorghe Oprea, fost președinte al PSD Pitești

de | 05.05.2023 16:04 | Anunțuri, Județean, Politic

Gheorghe Oprea, fost președinte al PSD Pitești, a decedat astăzi, 5 mai 2023.
Anunțul a fost făcut de reprezentanții PSD Argeș care anunță totodată că trupul neînsuflețit va fi depus sâmbătă, la ora 14:00 la Capela Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din Expo Parc.
Înmormântarea va avea loc duminică în Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești, de la ora 14:00.
Am aflat cu profundă surprindere și tristețe că Gheorghe Oprea, fost președinte al PSD Pitești, s-a stins din viață în această dimineață.
A fost un profesionist desăvârșit, un om politic cu viziune și multă putere de muncă, dar mai presus de orice a fost un OM extraordinar!
A pus suflet și pasiune în tot ce a făcut, fie că a activat în plan politic, în plan profesional sau în Consiliul Local al municipiului Pitești. A iubit și a slujit Piteștiul și Argeșul cu toată energia și puterea sa.
Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile.
Trupul neînsuflețit va fi depus mâine la ora 14:00 la Capela Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din Expo Parc. Înmormântarea va avea loc duminică în Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești, de la ora 14:00.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis echipa PSD Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș