Incident șocant în plină stradă! Un tânăr a încercat să smulgă un copil de doi ani din braţele mamei

de | 12.09.2023 18:00 | Național, Eveniment

Scenele ireale s-au petrecut astăzi, în jurul orei 13:10, în piața Arras din municipiul Deva, județul Hunedoara.

O mămică de 24 de ani și copilul său, de doi ani și jumătate, au avut parte de o sperietură zdravănă, după ce un bărbat de 29 de ani s-a năpustit, din senin, asupra femeii și a încercat să îi smulgă copilul din braţe, potrivit news.ro

Din fericire, trecătorii nu au rămas nepăsători la scena șocantă și au sărit în ajutorul femeii. La fața locului a fost chemată poliția, iar până la sosirea oamenilor legii, oamenii aflați în zonă  l-au imobilizat pe tânăr.

Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale.

Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ hunedoara.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a dus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

Potrivit sursei citate, tânărul le-ar fi declarat oamenilor legii că i s-a părut că minorul este copilul său.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările.

foto descriptiv shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferiță de 34 de ani din Pitești, prinsă cu folii neomologate pe geamurile mașinii

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Deva | Hunedoara

Ultimele articole