Pericol în trafic! Se plimba drogat pe străzile din Pitești

de | 12.09.2023 18:26 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 11 septembrie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Activitățile au fost desfășurate atât pe raza municipiului Pitești, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.705 lei, și au reținut 4 permise de conducere.

Printre cei „premiați” de polițiștii rutieri s-a aflat și un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care s-a urcat la volan după ce a consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Bărbatul conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, iar în jurul orei 21:30, el a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri pentru un control de rutină.

Piteșteanul a fost testat cu aparatul DrugTest, care a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Având în vedere rezultatul testării, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

foto descriptiv stireasucevei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident șocant în plină stradă! Un tânăr a încercat să smulgă un copil de doi ani din braţele mamei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole