Șoferiță de 34 de ani din Pitești, prinsă cu folii neomologate pe geamurile mașinii

de | 12.09.2023 17:03 | Județean, Eveniment

Foliile auto s-au dovedit a fi la mare căutare în ultima vreme, tot mai mulţi şoferi declarându-se încântaţi de utilitatea acestora.

Ele sunt folosite pentru reducerea luminozității în interiorul mașinii, dar și pentru intimitate sau un aspect plăcut. Însă sunt permise numai foliile auto omologate, conforme cu ghidul de cerințe tehnice oferite de Registrul Auto Român (RAR).

Cei care nu respectă această regulă riscă să fie opriți în trafic și sancționați. La fel s-a întâmplat și cu o șoferiță de 34 de ani, din Pitești, care s-a gândit să își înfrumusețeze mașina, dar a ajuns să fie sancționată contravențional și să îi fie reținut certificatul de înmatriculare.

Femeia și-a pus folii de culoare închisă pe gemurile laterale față ale autoturismului, folii ce estompează vizibilitatea atât din exterior, cât și din interior, fără să fie omologate.

Spre ghinionul ei, a fost depistată în trafic de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în cursul zilei de ieri, 11 septembrie.

În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, precum și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv stiridirecte.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Somon contaminat cu Listeria, retras de la vânzare din magazinele Carrefour

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole