Muzică, dans și produse tradiționale. „Rod cu Spor ” revine la Muzeul Golești

de | 12.09.2023 17:47 | Ștefănești, Lifestyle

Toamna, gospodarii culeg roadele. Muzeul Golești anunță organizarea, în perioada 6-8 octombrie, a unui eveniment în care muzica bună, dansul și produsele tradiționale se întâlnesc în cadrul acțiunii ”Rod cu Spor”.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golesti

”Sunteți pregătiți pentru sărbătoarea anului de la Muzeul Golești? „Rod cu Spor ” revine în perioada 6-8 octombrie 2023, la Muzeul Golești pentru a vă bucura și încânta cu cele mai gustoase produse tradiționale românești, cu cele mai savuroase produse agricole și cu spectacole susținute de artiști remarcabili – Florin Chilian, Ducu Bertzi , Niculina Stoican și Ansamblul “Doina Argeșului” .

Evenimentul ” Rod cu Spor” este organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș și partenerii: Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş și găzduit de Muzeul Golești.

Intrarea este liberă”, au transmis cei de la Muzeul Golești.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Pompierilor din România! ISU Argeș își deschide porțile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole