Caz incredibil! Doi bucureșteni au jefuit un tânăr de 23 de ani din Pitești!

de | 17.02.2023 14:53 | Știri, Eveniment, Județean, Național, Pitești

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și punerea în circulație de valori falsificate, conform art. 234 și 313 din Codul Penal, și au identificat și reținut, în cursul zilei de 16 februarie, un bărbat de 32 de ani, din București, care se sustrăgea cercetărilor.

De asemenea, reamintim că în ziua de 09 februarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un alt bărbat de 25 de ani, din București.
Cei doi bărbați au furat, în cursul zilei de 21 februarie 2022, un telefon mobil de la un tânăr de 23 de ani, din Pitești, și au aruncat în autovehiculul piteșteanului mai multe bancnote, dintre care doar cea de deasupra era reală și au amenințat să nu fie urmăriți.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 25 de ani a vândut telefonul pe raza municipiului București, contra sumei de 5.000 de lei.

În urma cercetărilor, telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cei doi bărbați bănuiți s-au sustras, inițial, cercetărilor, iar bărbatul de 25 de ani a fost prins la revenirea pe teritoriului României și reținut de polițiști în ziua de 09 februarie.

De asemenea, bărbatul de 32 de ani a fost depistat la revenirea pe teritoriului României, în noaptea de 15 spre 16 februarie, fiind preluat de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești și condus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi, și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 33 de ani – reținut după ce a furat aproape 1.000 de euro dintr-un magazin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole