Incredibil! Un model OnlyFans a devenit primărița unei localități

de | 15.02.2023 13:11 | Știri, După subiect, Eveniment, Lifestyle

Incredibil! Un model OnlyFans a devenit primărița unei localități

O femeie de 32 de ani, fost model OnlyFans, a reușit să câștige alegerile pentru primăria cantonului Simon Bolivar, din provincia ecuadoriană Guayas.

Maria Fernanda Vargas și-a finanțat campania din banii încasați de pe site-ul dedicat adulților. Este cunoscută de fani drept „Mafer”, iar înainte de a începe campania electorală, aceasta a anunțat că și-a închis contul de pe OnlyFans. Femeia deține un salon de înfrumusețare și este licențiată în Jurnalism la Universitatea de Stat din Milagro.

Conform Daily Star, Maria Vargas a declarat că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți pentru a strânge bani în scopul finanțării ambițiilor sale politice. După ce a obținut funcția de primar, ea a spus că „au câștigat fermierii, muncitorii, băieții și fetele, tinerii, antreprenorii, adulții mai în vârstă”, oamenii care au susținut-o și care au votat-o.

primarita olnlyfans - Incredibil! Un model OnlyFans a devenit primărița unei localități

Foto Instagram

Prima femeie care a câștigat funcția de primar în tot cantonul Simon Bolivar. Am devenit prima femeie primar și cea mai votată din istoria lui Simon Bolivar. Vă mulțumim că ați făcut parte din acest proces istoric”, a scris Maria Fernanda Vargas pe rețelele de socializare.

Deși a primit numeroase critici din cauza trecutului ei, Maria a fost apărată de către Rafeal Correa, liderul Revolución Ciudadana din Ecuador (Mișcarea Revoluției cetățenești), care a spus că merită să fie primar și că orice profesie trebuie respectată.

Du-te, vezi profilul acelei fete, un comunicator social, o studentă la drept, care conduce o fundație pentru a ajuta la combaterea violenței împotriva femeilor. Să nu cădem nici în capcana asta de a demoniza acele lucruri, căci nu este doar un model, este o femeie capabilă. Ar trebui să avem grijă, discriminăm profesiile sau ocupațiile pe care, poate, nu le împărtășim”, a transmis acesta, potrivit Daily Star.

Foto Instagram

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună pentru români! Încă două zile libere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: