Înjunghiat de un vecin – Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort!

de | 05.06.2023 16:36 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat de 40 de ani din Vaslui a fost găsit mort. El ar fi fost înjunghiat de un vecin

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Popeşti,Vaslui, a fost găsit fără suflare în locuinţa unui vecin, după ce acesta l-ar fi înjunghiat, conform Digi24.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la eveniment în cursul nopții de duminică spre luni.

În temeiul sesizării, la faţa locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări. Întrucât în cauză există suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Prezumtivul autor, un bărbat de 77 de ani, din localitatea Popeşti, vecinul persoanei decedate şi deţinătorul locuinţei unde a avut loc evenimentul, se află în custodia poliţiştilor”, au informat reprezentanţii IPJ Vaslui. Poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

 

Foto descriptiv Playtech.ro

Foto descriptiv.

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr din Ștefănești a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-ați văzut?

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole