anchetaonline.ro

Un copil de 1 an și 7 luni a căzut într-un bazin cu apă! A fost resuscitat!

de | 05.06.2023 17:11 | Știri, După locație, Eveniment, Județean

O familie trece prin clipe grele, după ce copilul lor, un băiețel în vârstă de 1 an și 7 luni, din localitatea Jena, județul Timiș, a căzut, luni, într-un bazin cu apă. Cel mic se află în stare gravă după ce

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, atunci când Polițiștii Secției 6 Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un băiețel în vârstă de 1 an și 7 luni din localitatea Jena, județul Timiș, a căzut într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri, conform Poliției Timiș, potrivit Antena 3 CNN.

Organele oficiale au ajuns la fața locului, acolo unde au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

Din fericire, după manevrele de resuscitare, copilului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara, informează presa locală. 

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Adevarul

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Înjunghiat de un vecin – Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: