Înscrierile sunt în desfășurare la grădinița EduCare!

de | 19.04.2023 20:41 | Știri, Lifestyle, Pitești

Dacă ești în căutarea unei grădinițe care să ofere atât educație, cât și afecțiune puiului tău, unde acomodarea să fie cât mai plăcută, iar învățarea să aibă ca principal instrument jocul, EduCare, grădinița particulară din Pitești, este o opțiune de luat în calcul. Unitatea încă face înscrieri pentru preșcolari și este un loc în care se merge foarte mult pe tipuri alternative de pedagogii, respectiv Montessori, Step by Step și Waldorf, conform cărora copilul este educat ca ființă completă, spirit și intelect, respectându-se și programa ministerială. Orice incursiune pe pagina de Facebook a grădiniței EduCare vă va dezvălui cât de diverse sunt activitățile practicate aici, cum cei mici experimentează și își pun în practică aptitudinile și creativitatea, cum își hrănesc curiozitatea. Gătesc, pictează, se joacă în aer liber, explorează, construiesc, cunosc animalele și plantele în mediul lor și multe, multe altele.

educare natura e1681911270766 - Înscrierile sunt în desfășurare la grădinița EduCare!

Pe 12 aprilie, EduCare din Pitești a marcat primii 2 ani de activitate, perioadă în care s-a reamarcat ca o unitate dedicată dezvoltării armonioase a copiilor care îi trec pragul. EduCare s-a născut din dragostea pentru cei mici și din dorința de a îi sprijini să facă primii pași în descoperirea universului cunoașterii, a lor ca indivizi, a emoțiilor și a mediului înconjurător, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, alături de profesioniști în educație.

La EduCare, primează fericirea și iubirea, iar dacă vă e teamă de intrarea celui mic în colectivitate, aici nu aveți de ce să vă faceți griji. ”Perioada de implementare a regulilor este extrem de blândă. La început lucrăm la dezvoltarea inteligenței emoționale pentru ca cei mici să facă conexiunile sentimentale cu grădinița și cu personalul de aici și abia apoi implementăm regulile de conduită. Copilul trebuie să se simtă iubit, validat și, cel mai important, în siguranță, pentru că ei au o teamă de abandon. Colaborăm cu terapeuți care vin periodic și ne ajută pe această latură a dezvoltării emoționale, oferindu-ne soluții pentru o organizare mai eficientă a activităților pe categorii de vârstă, dar și pentru implementarea unor metode mai gentile de redirecționare a comportamentelor negative către cele pozitive. ”, ne-a explicat Claudia Dragomir, fondator și manager EduCare. Progresul în dezvoltarea emoțională se face și prin susținerea familie. Astfel, EduCare pregătește, cu ajutorul unor specialiști din învățământ, materiale educaționale pentru a eficientiza parteneriatul între părinte și grădiniță.

EduCare își deschide porțile în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 7.30, iar programul lung se încheie la ora 18.00. În programul scurt de activități, în taxa de școlarizare, este inclus și un set de opționale:

  • public speaking
  • arte și meserii aplicate
  • codul bunelor maniere
  • limba engleză
  • dezvoltare personală.

Pentru cei care rămân la programul lung, mai sunt disponibile, contracost, alte două opționale, respectiv limba germană și dansuri.

Personalul didactic participă periodic la cursuri de formare, acreditate

Toate activitățile educative sunt adaptate grupelor de vârstă, pentru a îi sprijini pe copii în fiecare etapă a achizițiilor cognitive. Preșcolarii au alături educatoare dedicate, pasionate de profesia lor, grijulii și răbdătoare, dar și foarte bine pregătite. Majoritatea personalului din cadrul EduCare are și dublă specializare, fiind certificat și pe psihoterapie infantilă.

📫str. Armand Călinescu, Pitești
📞 0760 404 040
📧 gradi.edu.care@gmail.com
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole