(VIDEO) Ceartă între două șoferițe! Una dintre femei e luată pe capota mașinii

de | 19.04.2023 21:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Ceartă între două șoferițe! Una dintre femei e luată pe capota mașinii

Scene halucinante surprinse în traficul rutier, protagoniste fiind două șoferițe. Dacă până acum bărbații erau „campioni” la scandalurile izucnite din cauza locurilor de parcare, ei bine, se pare că nici femeile nu dau înapoi.

Este și cazul a două șoferițe din Arad, care la începutul lunii aprilie s-au certat din cauza unui loc de parcare. Conform Special Arad, incidentul a avut loc pe 4 aprilie, atunci când o femeie i-a reproșat unei șoferițe faptul că parchează pe locul ei atunci când vine în zona cu pricina.

Întreaga scenă s-a transformat într-un adevărat scandal, presărat cu vorbe „dulci”. Mai mult, proprietara locului de parcare a fost pe punctul de fi călcată de mașină. Ea s-a așezat în spatele mașinii, pentru ca șoferița să nu poată pleca, dorind să sune la 112 ca oamenii legii să vină și să aplaneze conflictul.

Șoferița, însă, a dat înapoi, iar atunci victima s-a așezat în fața mașinii. Nici atunci șoferița nu a oprit, ci a accelerat, luând-o pe capotă pe victimă și mergând în acest fel câțiva metri. Apoi, a pus brusc o frână și a trântit-o la pământ, ulterior fugind.

Victima a fost transportată la spital, iar apoi a ajuns la institutul medico-legal de unde a obținut o adeverință care atestă că a avut nevoie de 12-14 zile de spitalizare.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Foto/Video Special Arad

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

   Doliu în presă! O jurnalistă din Pitești a murit la numai 32 de ani

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: