Ce înseamnă #PiteștiTechCity pentru Bradu? PNL Argeș: Dezvoltare economică și parc industrial în primul rând!

de | 11.03.2024 19:53 | Rural, Politic

Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș și Sorin Apostoliceanu, consilier local la Pitești, au discutat cu locuitorii comunei Bradu despre ce va schimba concret pentru ei, dacă proiectul Pitești Tech City va fi implementat cu succes.

”Alături de noi a fost și Iunonis Ionescu George, candidatul PNL la Primăria Bradu. Aceasta este una dintre localitățile în care vrem să punem pe picioare unul dintre cele 10 parcuri industriale pentru Argeș, prevăzute în proiectul Pitești Tech City.

#PiteștiTechCity este o inițiativă majoră care vrea să aducă în Argeș, pe lângă 10 parcuri industriale, 4 poduri peste râul Argeș, un spital municipal de avangardă, și garanția unor locuri de muncă mai bine plătite decât în București”, precizează liberalii argeșeni în comunicatul transmis.

De altfel, PNL Argeș susține că aceste realizări vor contribui la creșterea puterii de cumpărare a argeșenilor și vor poziționa județul nostru printre primele la nivel național: ”Transformăm Argeșul într-un model de succes, să ne situăm cu mândrie în primele cinci județe ale României”.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avocatul liberal în lupta pentru Costești. Gabriel Tudor: ”Nu vreau să câștig o luptă electorală, pentru că am gura mai mare și tupeu mai mult”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole