Avocatul liberal în lupta pentru Costești. Gabriel Tudor: ”Nu vreau să câștig o luptă electorală, pentru că am gura mai mare și tupeu mai mult”

de | 11.03.2024 18:05 | Din ediția tipărită, Costești, Politic

PNL abordează Primăria Costești cu un avocat. Sau… un avocat dornic să schimbe Costeștiul a decis să candideze din partea PNL. Ambele formulări sunt adevărate, mai ales că liberalul Gabriel Tudor este un personaj nonconformist. Pentru el, abordarea campaniei electorale este departe de a fi una politicianistă, propunându-și să convingă oamenii să îl voteze pentru programul pe care îl propune cetățenilor.

”Vreau să câștig convins că oamenii au încredere în mine și în posibilitățile mele de a face ceva”

”În campaniile electorale, din ultimii ani, asistăm doar la certuri, la scandaluri, la jigniri și la atacuri. Psihologic vorbind, pentru a câștiga o luptă, fie și electorală, pentru a impresiona, îndemnul trebuie să fie unul de luptă, de război. Este mult mai simplu să impresionezi agitându-te, șantajând, acuzând și promițând. Conștient de toate riscurile, eu îndemn la decență, la analiză, la rațiune, la dialog, la educație.

Totodată, îndemn pe toată lumea să meargă anul acesta la vot, pentru că de asta ține esența democrației și să voteze rațional. Nu vreau să câștig o luptă electorală, pentru că am gura mai mare și tupeu mai mult. Nu vreau să câștig alegeri, pentru că am dat zahăr și ulei de Paște, că m-am fotografiat, plin de falsă compasiune, cu persoanele nevoiașe, de Crăciun, că am bătut la ușile apartamentelor, că «e al nostru, de aici», că «e băiat tânăr». Vreau să câștig, și o să câștig, pentru că oamenii au încredere în ideile mele, în posibilitățile mele de a duce proiecte la bun sfârșit, în capacitatea mea de a manageria, de a face investiții corecte, care vor ridica nivelul de confort, care vor ajuta la progres, la bunăstare. Vreau să câștig convins că oamenii au încredere în mine și în posibilitățile mele de a face ceva. Nu vreau să câștig din dorința de a avea un loc de muncă, am unul, mult mai bine plătit. Vreau să câștig, și o să câștig, convins că toți cei care îmi vor acorda viitorul lor mi-l vor acorda, pentru că au încredere că viitorul lor și al copiilor noștri va fi unul mai bun și eu pot să îl fac să fie așa.”, a declarat candidatul PNL Gabriel-Gheorghe Tudor.

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gabriel Tudor, președinte PNL Costești: Aș dori să construiesc o comunitate în care fiecare locuitor să simtă că este important!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gabriel Tudor