Gabriel Tudor, președinte PNL Costești: Aș dori să construiesc o comunitate în care fiecare locuitor să simtă că este important!

de | 15.02.2024 14:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Avocat de profesie, Gabriel Tudor a făcut pasul spre politică fiind convins că o implicare directă, asumată și eficientă poate reprezenta șansa reală de a contribui la schimbarea pe care cu toții ne-o dorim în societate. Tânăr cu viziuni de dreapta, s-a alăturat formațiunii PNL Argeș, propunându-și să promoveze viziunea partidului în zona de sud a Argeșului, în orașul Costești, unde a preluat, în anul 2022, conducerea filialei locale.

Cariera sa de avocat a depășit cu mult așteptările inițiale – mărturisește Gabriel Tudor. Și-a dorit să profeseze în domeniul juridic încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru justiție și dorința de a ajuta comunitatea.

De altfel, așa cum am mai spus, niciodată nu m-am prezentat a fi avocatul cuiva, ci apărătorul acelei persoane. A fost o călătorie plină de decizii dificile, dar am avut încredere și am ales mereu drumul care să mă ducă mai aproape de scopurile mele. Cred că alegerea de a servi dreptatea și a apăra interesele oamenilor este o misiune nobilă”, spune tânărul avocat.

Calitățile esențiale care l-au ajutat să reușească într-un domeniu atât de concurențial au fost – în opinia domniei-sale – onestitatea, adaptabilitatea și dorința constantă de a învăța.

Într-un mediu juridic dinamic, flexibilitatea și deschiderea la schimbare au fost cheia progresului meu profesional.”, detaliază Gabriel Tudor.

Una dintre marile provocări întâlnite a fost gestionarea rapidă a schimbărilor în tehnologie și societate. De asemenea, presiunea pentru a fi mereu actualizat și adaptat a fost constantă. Dar aceste provocări au adus și oportunități de inovare și progres, consideră Gabriel Tudor.

Dificultățile – în ceea ce privește progresul generației mele – au fost reprezentate de reminiscențele unui sistem retrograd, bazat pe nepotism, clientelism și nevoia de îmbogățire ilicit, și nu pe meritocrație și bune intenții.”, detaliază domnia-sa.

Provocarea anului 2024 este reprezentată pentru Gabriel Tudor de pasul către o carieră în administrația publică locală. După 16 ani de avocatură, acesta simte că are nevoie de o nouă provocare, deși avocatura este profesia pe care a iubit-o întotdeauna și de care nu se poate desprinde.

Îmi propun să aduc proiecte care să asigure dezvoltarea durabilă a comunității din care fac parte. Prioritățile includ îmbunătățirea infrastructurii, stimularea economiei locale și – mai ales – investiții în educație și cultură. Aș dori să construiesc o comunitate în care fiecare locuitor să simtă că este important și să înțeleagă faptul că orice contribuție a sa contează. Fiecare etapă din această călătorie mă inspiră și mă motivează să aduc schimbări pozitive în viața și în comunitatea noastră.”, declară Gabriel Tudor despre obiectivele care îi animă activitatea publică și politică la nivelul orașului Costești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ciprian Neculăescu, prim-vicepreşedinte PSD Câmpulung: Cercetarea și dorința de dezvoltare ar trebui să fie încurajate permanent!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | Gabriel Tudor

Ultimele articole