A început asfaltarea pistelor de biciclete pe Bulevardul Petrochimiștilor!

de | 15.02.2024 14:35 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că a început asfaltarea pistelor de biciclete pe Bulevardul Petrochimiștilor. La jumătatea lunii ianuarie a anului în curs primarul Cristian Gentea spunea că erau executate 50% din lucrările angajate în zona de promenadă a râului Argeș.

Iar la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut au început lucrări de asfaltare în cadrul obiectivului de investiții ”Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin aceste lucrări se vizează realizarea unui traseu de piste pentru biciclete care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul ”Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu.

”Realizarea traseului care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul ”Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu, este obiectivul proiectului european ”Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”!, a explicat Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Pe promenada râului Argeș se lucrează pentru finalizarea pistelor de biciclete!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole