Proiectul liberal de dezvoltare județeană: Pitești Tech City. Radu Perianu şi Mihai Coteţ, o nouă rundă de discuții cu piteștenii

de | 11.03.2024 17:25 | Pitești, Politic

Azi, la Pitești, Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș, Mihai Coteț, candidatul PNL la primăria Pitești și Sorin Apostoliceanu, consilier local PNL la Pitești, au avut întrevederi cu piteștenii, pe tema Pitești Tech City, la Fundația Ilfoveanu-Badea. Potrivit comunicatului de presă tranamis, s-a discutat cu locuitorii din Pitești despre [primul proiect real, fundamentat și care poate duce la ceea ce este esențial în Argeș: dezvoltare. E nevoie de o echipă care să implementeze acest proiect ambițios[.

Liberalii explică că Pitești Tech City este pentru tot județul Argeș, pentru toate categoriile de oameni: de la tineri la seniori, la femei și copii. ”Și începem cu infrastructura. Pitești Tech City va aduce în Argeș 10 parcuri industriale. În condițiile în care moștenirea PSD este un județ fără niciun parc industrial. Vrem să corectăm eroarea ultimilor 30 de ani de administrație defectuoasă, fără viziune în Argeș. O implementare corectă a Pitești Tech City va aduce 4 poduri noi peste râul Argeș. Mai mult, va sta la baza unui spital municipal nou și modern, locuri de muncă mai bine plătite, creșterea puterii de cumpărare a argeșenilor. Toate acestea înseamnă, în final, punerea județului Argeș pe locurile fruntașe ale României la capitolul standard de viață.

Argeșenii chiar merită mai mult decât locul 12 pe țară la PIB pe locuitor. Partidul Național Liberal știe că Argeșul are potențialul de a fi în primele 5 județe ale României. Dovada este că PNL este singurul partid care a propus un program concret și bine pus la punct de dezvoltare a județului Argeș”, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Radu Perianu

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, apel către USR: Doar împreună ne putem maximiza șansele pentru a schimba stăpânirea PSD!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Pitești

Ultimele articole