Mihai Coteț, apel către USR: Doar împreună ne putem maximiza șansele pentru a schimba stăpânirea PSD!

de | 11.03.2024 15:14 | Pitești, Din ediția tipărită, Politic

Omul de afaceri Mihai Coteț, candidat PNL pentru Primăria Pitești, a lansat un apel către conducerea USR Argeș și USR Pitești. Făcând apel la experiența ultimelor alegeri, dar și la buna colaborare a PNL și USR în Consiliul Local, Mihai Coteț i-a invitat public pe useriști să îi susțină candidatura, argumentând că doar astfel pot fi maximizate șansele ca Primăria Pitești să iasă din zodia administrațiilor PSD.

”2024 este un an de cotitură pentru Pitești. Ne-am convins că administrațiile PSD, sub fiecare dintre primari, sunt la fel. Luați promisiunile trase la xerox, luați faptele și vă veți convinge. Forța PSD  însă nu trebuie ignorată. În cei peste 30 de ani, baronii PSD au prosperat în apropierea banului public pe care l-au folosit să cumpere tot, de la moralitate și etică, la oameni. Aparatul de partid bine implementat în tot felul de funcții și scaune a făcut de fiecare dată diferența la alegeri, pe măsură ce oamenii, dezamăgiți de administrațiile PSD, refuzau să se mai prezinte la vot.

Acum, din păcate, culegem rezultatul neimplicării: un oraș din ce în ce mai gol și mai îmbătrânit, administrat din ce în ce mai păgubos și lipsit de transparență. Nu poți rămâne pasibil în fața acestei realități. De aceea, apelul pe care îl fac acum este către USR, către președinții Narcis Mircescu și Mihai Mihăilescu, dar și către membrii de rând. Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești, pentru că doar așa ne putem maximiza șansele de a schimba stăpânirea PSD.”, a declarat Mihai Coteț.

Omul de afaceri piteștean i-a adresat același mesaj și deputatului USR Ionuț Moșteanu, cel care acum patru ani a refuzat oferta unui candidat comun, lucru care a dus la victoria PSD.

”Ionuț Moșteanu este un bun parlamentar, probabil și-a făcut și își va face bine treaba acolo, la București, dar noi aici trăim cu familiile noastre, noi aici ne vrem copiii. De aceea ne doare și ne afectează mult mai tare. Și lui îi lansez invitația la discuții și la susținere într-o luptă în care avem același scop: să scăpăm Piteștiul de administrația PSD. Ionuț a mai candidat, știm deja cu ce rezultat. Este evident că pentru el tot parlamentul este planul de viitor, de aceea îl invit să se gândească serios: decizia sa ar putea fi decisivă pentru viitorul Piteștiului. Dacă va repeta istoria din 2020, lupta pentru Primăria Pitești va fi mult mai grea.”, a mai declarat Mihai Coteț.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți,de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, președinte PNL Pitești „Piteștiul are nevoie de toți oamenii lui buni, valoroși implicați, activi. Aceasta va fi provocarea lui 2024!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț | Pitești | PNL

Ultimele articole