Ce au descoperit inspectorii vamali pe Aeroportul Otopeni, în bagajul unui pasager

de | 01.11.2023 18:15 | Național, Eveniment

Inspectorii vamali de pe Aeroportul Otopeni au găsit în urma controalelor efectuate astăzi, 1 noiembrie, un număr de 27.000 bucăți țigarete mărca Dunhill, în bagajul unui pasager care mergea la Londra.

inspectori vama Otopeni

Acestea au fost reținute în vederea confiscării deoarece erau fără marcaj, nedeclarate și sustrase de la controlul vamal.

Valoare estimată a acestora este de aproximativ 37.000 lei.

În data de 01 noiembrie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr.I Otopeni Călători – Compartiment Călători – Direcția Regională Vamală București, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București – Otopeni, în urma unor controale specifice efectuate în vederea combaterii traficului cu produse din tutun, au reținut în vederea confiscării de la un pasager care circula pe ruta Otopeni – Londra, 27.000 bucăți țigarete mărca Dunhill, fără marcaj corespunzător, nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aproximativ 37.000 lei”, se precizează într-un comunicat al Autorităţii Vamale Române.

inspectori vama Otopeni

Cazul a fost predat mai departe, către instituția competentă, în vederea efectuării cercetărilor.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor”, se mai arată în comunicat.

 

Foto: customs.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Otopeni

Ultimele articole