Mâine: Învață GRATIS să dansezi! Super- propunere în Lunca Argeșului!

de | 14.05.2022 20:46 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Un eveniment inedit, organizat de Primăria Municipiului Pitești, a debutat duminică, 8 mai în Parcul Lunca Argeșului. Este vorba despre prima sesiune de cursuri de dans GRATUITE, oferite de coregraful Alfred Schieb.

Cei care sunt pasionați de mișcare în aer liber au avut șansa să învețe pașii de bază al unui stil de dans foarte îndrăgit, și anume bachata.

cursuri-dans-pitesti (2)

Reprezentanții Primăriei Pitești anunță că va fi organizat încă un curs gratuit, duminică, 15 mai, începând cu ora 11:00, în Lunca Argeșului, pe platoul de lângă zona de picnic. Vor fi organizate repetiții pentru organizarea unui flashmob, în data de 22 mai 2022, cu ocazia Zilelor Piteștiului/PiteștiFest.

cursuri-dans-pitesti (1)

Printre participanți se numără și reprezentanți ai școlilor de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante, Sweet Angels.

De zilele orașului, Piteștiul dansează!”, este îndemnul Primăriei Municipiului Pitești.

Festival cu mâncare turcească la Pitești! 3 zile de delicii în weekend!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului | Pitești