Nu ne învățăm minte! Un copil de 11 ani a fost mușcat de 3 câini

de | 19.02.2023 11:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Nu ne învățăm minte! Un copil de 11 ani a fost mușcat de 3 câini

Încă o tragedie, precum cea care a avut loc în luna ianuarie, a fost pe cale să se petreacă, de această dată în Botoșani.

Un copil de 11 ani a fost mușcat de trei câni, scăpați dintr-o curte, potrivit G4media.ro.

Se pare că incidentul a avut loc pe o stradă de la periferia localității. Minorul are mai multe răni la nivelul corpului, dar din fericire este stabil și conștient. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, proprietarul câinilor a fost identificat.

Amintim că în luna ianuarie, o femeie de 44 de ani a murit după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii, din Capitală.

Ana Oros Daraban făcea parte dintr-un club sportiv din Capitală și era voluntar la mai multe asociații și ONG-uri pentru protecția mediului înconjurător. Femeia a mai fost atacată de câini, în aceeași zonă, în luna aprilie 2022. Atunci, ea a scăpat cu viață, după ce a fost salvată de un biciclist care a alungat câinii și a sunat la Poliție. Aceasta a ajuns la spital, fiind grav rănită, după ce a fost atacată de 20 de câini.

Foto Știrile Pro Tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

9 hoți de lemne- prinși în Argeș! Avertismentul polițiștilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: