Controale ISU în restaurantele și cluburile din Pitești! Nereguli grave constatate de inspectori

de | 19.02.2023 11:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Controale ISU în restaurantele și cluburile din Pitești! Nereguli grave constatate de inspectori

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș (ISU Argeș) a desfășurat, în cursul serii de sâmbătă, mai multe controale inopinate, precum și informări preventive pe linia respectării măsurilor de securitate la incendiu în restaurante, baruri, cluburi și pub-uri.

Potrivit ISU Argeș, în urma verificărilor la 5 astfel de spații din Pitești au fost constatate 18 deficiențe pentru care s-au aplicat 9 avertismente și 9 amenzi contravenționale. Mai mult, într-unul dintre baruri, inspectorii ISU Argeș au constatat că nu se respecta legea privind fumatul în spații închise, care interzice acest lucru.

În total au fost aplicate amenzi de 11.500 de lei.

Aceste acțiuni vor continua având ca scop identificarea și remedierea neregulilor și pentru asigurarea unui grad crescut de siguranță al cetățenilor”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: O nouă avertizare meteo emisă de ANM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole