Ionuț Gheorghe, manager CAS: Lumea s-a dezvoltat dintotdeauna datorită celor care au crezut în visul lor!

de | 15.02.2024 15:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ionuț Gheorghe este unul dintre managerii publici care confirmă că are și pregătirea profesională impusă, dar și abilitățile personale necesare pentru a coordona un sistem complex și de o înaltă responsabilitate, cea a asigurărilor publice de sănătate, care implică o comunicare permanentă cu specialiștii din domeniu, dar și cu oameni de toate tipologiile sociale. Format ca economist, cu o extraordinară putere de muncă, Ionuț Gheorghe a preluat funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș în 2022, dar face parte de circa 12 ani din echipa de conducere a instituției.

Dintotdeauna am avut înclinații spre aspectele pragmatice ale vieții, traducând asta prin orientare către rezultat, proactivitate, acțiune, ceea ce nu exclude și cultivarea anumitor pasiuni. O viață fără pasiuni, afirmație valabilă pentru orice tip de activitate în care nu investești, e o viață fără culoare. Eu insist, în special în ceea ce îi privește pe copiii mei, să investească în calitățile lor, în pasiunile lor, pentru că acolo unde este un rezultat important, o reușită extraordinară, acolo a fost și o pasiune extraordinară. Nu e suficient doar să ne propunem țeluri, ci și să depunem eforturi pentru atingerea lor. Lumea s-a dezvoltat dintotdeauna datorită celor care au crezut în visul lor, iar un vis nu se împlinește decât dacă acționezi în direcția împlinirii lui!”, ne-a explicat Ionuț Gheorghe.

Succesul are în spate perseverența!

Nimeni nu se naște lider, ci devine prin motivație, atitudine, aptitudini, pasiune, determinare, creativitate, autodisciplină, gândire liberă, curaj, muncă! Multă muncă. Toți avem cel puțin o calitate, depinde numai de noi să o identificăm și să o cultivăm. Ne suntem datori să ne autodepășim, să investim în dezvoltarea personală, să transformăm ideile în acțiuni operaționale.”, este de părere directorul general al CAS Argeș, Ionuț Gheorghe.

Poziția de lider nu înseamnă doar savurarea succesului sau avantaje.

O funcție de conducere te provoacă pe tine, ca profesionist, te presează să performezi, să nu ai reticențe în a cere ajutor, să găsești soluții sub presiunea timpului, să găsești un echilibru între viziune, claritate, înțelegere și agilitate. Provocările vin la pachet și cu oportunitățile! Dacă reușim să vedem partea bună din ceva ce pare a fi greu, atunci am depășit provocările, am câștigat ceva, chiar și puțină experiență. Un manager bun nu înseamnă metode noi, ci abilitatea de a dezvolta o echipă care să creeze performanțe.”, ne dezvăluie Ionuț Gheorghe.

Anul 2024 aduce cu sine noi planuri și provocări, îmbinate și cu latura sa politică, acesta fiind unul dintre specialiștii din echipa PNL Argeș.

Mi-am dorit și încă îmi doresc să realizez ceva practic, palpabil pentru cei din jurul meu, pentru comunitatea din care fac parte. Am fost dintotdeauna o persoană proactivă, tot ce știu și am învățat mi-am dorit să împărtășesc și celorlalți, cred în principiul complementarității și în modelul colaborativ.”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general: Eu aici am venit cu hotărârea și siguranța că educația trebuie să evolueze!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Gheorghe

Ultimele articole