Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: „Un Pitești Modern înseamnă un oraș mai curat și mai verde pentru toți!” 

de | 24.05.2024 10:00 | Pitești, Politic

„M-am întâlnit în ultimele săptămâni cu mai mulți primari USR. Ei au reușit să transforme griul în verde, au deschis noi parcuri, curțile blocurilor au devenit mai verzi, au avut grijă de investițiile în verde și sănătatea oamenilor. Nu se întâmplă același lucru în Pitești.
Aici, primarul este mai preocupat de cum să dea pe mâna rechinilor imobiliari Pădurea Trivale. A pierdut finanțarea de 21,9 milioane de lei pentru Parcul Lunca Argeșului 3”, transmite Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești.
Acesta transmite de asemenea că are un plan pentru a transforma Piteștiul într-un oraș mai curat și verde, după cum urmează:
✅ Inventarierea domeniului public al Piteștiului
„Primul pas este inventarierea detaliată a domeniului public și a bunurilor primăriei. Vom avea o imagine clară a resurselor disponibile, facilitând luarea deciziilor corecte pentru gestionarea acestora. Astfel, putem prioritiza investițiile și accesa fonduri europene pentru dezvoltarea orașului nostru.”
Conectarea parcurilor și spațiilor verzi
„Vom conecta parcurile prin piste de bicicletă și trotuare accesibile, legând Trivale de Luncă și alte zone prin trasee sigure. Fiecare cartier va beneficia de spații verzi aproape de locuințele voastre, asigurând un mediu sănătos și plăcut pentru toți.”
Dăm viață parcurilor
„Parcurile noastre trebuie să devină centre de activitate și viață comunitară. Vom organiza evenimente sportive și culturale, implicând școlile și voluntarii, pentru a încuraja tinerii să facă sport și să participe la activități recreative. Vom dezvolta parteneriate public-private pentru a finanța evenimente și proiecte în parcurile noastre.”
Modernizarea și extinderea spațiilor verzi de-a lungul râului Argeș.
„Voi face o prioritate din extinderea spațiului verde și modernizarea Parcului Trivale și a promenadei râului Argeș.
Voi face o prioritate din extinderea spatiului verde si reabilitarea Parcului Trivale, voi realiza Parcul Lunca Argesului 3, proiectul a cărei finanțare europeana a fost pierdut la inceputul acestui an și, împreună cu Parcul Lunca Argesului 1, vom face cea mai frumoasă promendă a unui râu în mediul urban din Romania.
Se poate și în Pitești! Trebuie să avem curaj, pe 9 iunie. Mergem la victorie!” mai adaugă Ionuț Moșteanu.
Accesând linkul următor puteți citi planul lui Ionuț Moșteanu pentru un Pitești Modern: https://www.ionutmosteanu.ro/planul-pentru-modernizarea…/

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: „Un Pitești Modern înseamnă investiții în toate cartierele”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole