Ionuț Moșteanu – scrisoare pentru piteșteni: ”Alege un Pitești și o Românie modernă!”

de | 02.04.2024 15:13 | Pitești, Din ediția tipărită, Politic

”Dragi piteșteni,

Sunt Ionuț Moșteanu și candidez la Primăria Pitești, pentru că vreau să construim împreună un oraș modern.

În anul 2016, m-ați trimis în Parlamentul României, iar de atunci vă reprezint cu cinste. M-ați văzut cum m-am luptat cu corupția, m-am luptat pentru transparență și bună administrare, pentru cheltuirea chibzuită a banilor publici, pentru păduri și un mediu curat, pentru o viață mai sportivă pentru copiii noștri, pentru familiile din România.

Am fost în stradă când România era amenințată de Liviu Dragnea, am strâns, alături de voi, semnături pentru proiectul Fără penali în funcții publice, pentru eliminarea pensiilor speciale și pentru protejarea Pădurii Trivale. Vă mulțumesc!

Am lucrat peste 20 de ani în privat, am învățat multă administrație ca membru în Comisia pentru Administrație Publică din Camera Deputaților, am învățat în anii ăștia de politică să negociez pentru un scop comun mai mare și pentru o Românie mai bună, o Românie modernă. Am energie să mut munții. Acum, e timpul să folosesc tot ce am învățat în beneficiul orașului care m-a crescut și care m-a desăvârșit ca om.

Vreau și pot să fiu primarul Piteștiului! Vreau să am șansa la modernizarea orașului nostru. Îmi doresc ca fiecare familie să aibă ocazia de a-și crește sănătos copiii aici, în Pitești, și vreau ca tinerii să nu mai plece la București și în alte orașe pentru a-și îndeplini visurile.

Vă scriu acest mesaj, pentru că îmi doresc sprijinul dumneavoastră.

Nu renunț la visul de a transforma Piteștiul într-un oraș modern.

Sursă foto: USR Argeș. Sursă foto: USR Argeș.

În 2020, am fost la un pas să câștig Primăria Pitești. De atunci, am luptat încontinuu, alături de colegii mei din USR în Consiliul Local Pitești, pentru a face un oraș mai bun, pentru a ne asigura că Pădurea Trivale va rămâne a orașului pentru generații, pentru cartiere, pentru locuri de joacă și școli moderne. Multe dintre proiectele noastre au fost respinse de majoritatea PSD și o parte din PNL. Altele au fost aprobate, dar neimplementate de primarul PSD.

Mă doare să văd cum orașul nostru stagnează, în timp ce alte orașe se dezvoltă într-un ritm accelerat. Piteștiul are tot ce trebuie pentru a deveni un oraș european, modern.

Am văzut ce se întâmplă în primăriile conduse de primarii USR. La Câmpulung, colega mea Elena Lasconi a schimbat fața orașului cu fonduri europene. A atras fonduri europene în trei ani cât bugetul orașului pe 43 de ani.

La Timișoara, colegul meu Dominic Fritz a investit, într-un singur an de mandat, în 2023, cât fostul primar PNL în șase ani. La Sectorul 2, Radu Mihaiu, a atras fonduri europene în 2022 și 2023 de 800 de milioane de lei, o creștere fenomenală de la 7 milioane de lei,  față de cât atrăgea fostul primar PSD.

Asta vreau să facem și în Pitești. Să oprim jaful public, să eliminăm nepăsarea, să aducem profesionalismul în Primărie, să atragem fonduri europene și să modernizăm orașul nostru.

Sursă foto: USR Argeș.

Dragi piteșteni,

Am nevoie de voi în această luptă.

Anul acesta, este timpul unei noi generații de oameni cinstiți și competenți, care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Pitești orașul modern pe care ni-l dorim.

Nu-i lăsa să-ți fure viitorul! Alege un Pitești și o Românie modernă!

Cu prietenie și devotament,

Ionuț Moșteanu”

Material preluat din Ancheta.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a decis! Florin Sandu este candidatul Dreptei Unite la Primăria Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | USR Argeş