S-a decis! Florin Sandu este candidatul Dreptei Unite la Primăria Costești

de | 01.04.2024 14:42 | Costești, Politic

Astăzi, în ședința de birou local a USR Costești, Florin Sandu a fost ales să candideze la Primăria orașului Costești, se arată în comunicatul remis presei.

Sursă foto: USR Argeș.

”Vrem să aducem investitori printr-o guvernare locală predictibilă.

Îmi propun să modernizez orașul, să fac un plan de urbanism, astfel încât cetățenii din Costești să îmi acorde încrederea și mandatul pe care doar un lider le poate fructifica.

Am experiență în administrație, am avut două mandate ca viceprimar și vreau să trec cu ajutorul dumneavoastră la fapte mărețe, deoarece Costești merită mai mult și doar împreună, cu sprijin civic și politic vom putea realiza ce ne propunem.”, a transmis Florin Sandu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Costești, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

”Îl cunosc pe Florin de 20 de ani. Este un om cu mare experiență în administrație și împreună cu o echipă de profesioniști poate realiza multe. Însă, ceea ce putem face noi ca politicieni, nu poate fi realizat fără ajutorul unei dualități. Voi, cetățenii, sunteți spiritul și noi, politicienii, lucrăm datorită vouă și pentru voi. Voința voastră trebuie să fie crezul nostru și sunt convins că dacă și dumneavoastră doriți să colaborați cu noi prin participarea la ședințele de consiliu local, vom putea realiza lucruri frumoase”, a precizat Bogdan Badea, coordonatorul zonei de Sud, potrivit comunicatului primit.  

Sursă foto: USR Argeș.

„Îi urez mult succes. Va avea un mandat dificil, având în vedere că trebuie să îi dea o formă de oraș veritabil. Sunt convins că alături de o echipă puternică de consilieri locali va putea face un Costești frumos.”, a precizat Narcis Mircescu, senatorul USR de Argeș.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-au constituit filialele USR la Izvoru și Ungheni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alianță Dreapta Unită

Ultimele articole