Iranul a lansat zeci de drone c─âtre Israel

de | 13.04.2024 23:50 | Na╚Ťional, Eveniment

Cresc tensiunile în Orientul Mijlociu. Iranul a lansat un atac aerian major, cu zeci de drone, spre Israel.

Autorit─â╚Ťile israliene sunt ├«n alert─â maxim─â , iar zeci de avioane de lupt─â ale IDF patruleaz─â cerul, fiind preg─âtite s─â doboare dronele.

Pentru siguran╚Ťa cet─â╚Ťenilor, Comandamentul Frontului Intern a impus o serie de restric╚Ťii. Printre acestea se num─âr─â ╚Öi excursiile ╚Öcolare, dar ╚Öi alte activit─â╚Ťi culturale ce au fost planificate pentru zilele urm─âtoare.

Cu pu╚Ťin timp ├«n urm─â, Iranul a lansat UAV-uri de pe teritoriul s─âu spre Israel. IDF este ├«n alert─â maxim─â ╚Öi monitorizeaz─â constant situa╚Ťia opera╚Ťional─â. Sistemul de ap─ârare aerian─â IDF este ├«n alert─â maxim─â, ├«mpreun─â cu avioanele de lupt─â IAF ╚Öi navele marinei israeliene care se afl─â ├«ntr-o misiune de ap─ârare ├«n spa╚Ťiul aerian israelian. IDF monitorizeaz─â toate ╚Ťintele.

Cerem publicului s─â asculte ╚Öi s─â respecte instruc╚Ťiunile Comandamentului Frontului Intern ╚Öi anun╚Ťurile oficiale ale purt─âtorului de cuv├ónt al IDF cu privire la acest subiectÔÇŁ, transmite IDF

Av├ónd ├«n vedere distan╚Ťa de la care au fost lansate, dronele ar urma s─â aib─â nevoie de mai multe ore pentru a ajunge la poten╚Ťialele ╚Ťinte.

Situa╚Ťia a degenerat dup─â ce IDF a eliminat mai mul╚Ťi lideri ai Gardienilor Revolu╚Ťiei iraniene, inclusiv generali, dup─â ce a lovit o cl─âdire anex─â a Ambasadei Iranului din Siria.

Foto descriptiv: defenseromania.ro

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Circula╚Ťia ├«nchis─â pe Autostrada A0, ├«n aceast─â noapte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii, pasionat─â de fotografie ╚Öi handmade.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Israel