Iranul a lansat zeci de drone către Israel

de | 13.04.2024 23:50 | Național, Eveniment

Cresc tensiunile în Orientul Mijlociu. Iranul a lansat un atac aerian major, cu zeci de drone, spre Israel.

Autoritățile israliene sunt în alertă maximă , iar zeci de avioane de luptă ale IDF patrulează cerul, fiind pregătite să doboare dronele.

Pentru siguranța cetățenilor, Comandamentul Frontului Intern a impus o serie de restricții. Printre acestea se numără și excursiile școlare, dar și alte activități culturale ce au fost planificate pentru zilele următoare.

Cu puțin timp în urmă, Iranul a lansat UAV-uri de pe teritoriul său spre Israel. IDF este în alertă maximă și monitorizează constant situația operațională. Sistemul de apărare aeriană IDF este în alertă maximă, împreună cu avioanele de luptă IAF și navele marinei israeliene care se află într-o misiune de apărare în spațiul aerian israelian. IDF monitorizează toate țintele.

Cerem publicului să asculte și să respecte instrucțiunile Comandamentului Frontului Intern și anunțurile oficiale ale purtătorului de cuvânt al IDF cu privire la acest subiect”, transmite IDF

Având în vedere distanța de la care au fost lansate, dronele ar urma să aibă nevoie de mai multe ore pentru a ajunge la potențialele ținte.

Situația a degenerat după ce IDF a eliminat mai mulți lideri ai Gardienilor Revoluției iraniene, inclusiv generali, după ce a lovit o clădire anexă a Ambasadei Iranului din Siria.

Foto descriptiv: defenseromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Circulația închisă pe Autostrada A0, în această noapte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole