ITM așteaptă note de la argeşeni! Cum poți evalua instituția

de | 09.06.2022 13:35 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Importante, Județean

Noutate pe site-ul ITM Argeș! Instituția anunță că începând de joi, 9 iunie, pe site-ul acesteia se găsește un chestionar pe care argeșenii îl pot completa, cu scopul evaluării insituției.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș informează că formularul respectiv poate fi completat aât de angajatori, cât și de angajați.

Chestionarul de evaluare poate fi accesat în secțiunea „interes public” regăsită pe site-ul instituției. De asemenea, poate fi găsit și în format fizic, putând fi pus la dispoziție de către funcționarul din cadrul compartimentului comunicare și relații cu publicul.

Participanții la procesul muncii, angajații și angajatorii, vor acorda note pe o scară de la 1 la 10 cu privire la mai multe aspecte:

– calitatea serviciilor furnizate de către salariatii inspectoratului de muncă ;
– promtitudinea și disponibilitatea salariațiilor în comunicare ;
– capacitatea de abordare eficientă de către salariați a problemelor apărute ;
– capacitatea de analiză și sinteză a salariaților ;
– maniera de rezolvare a reclamaţiilor (dacă este cazul) ;
– perioada de timp în care serviciul a fost furnizat.

Cu aceasta ocazie lansăm rugamintea de completare a cât mai multe chestionare, respectiv formularea de sugestii care să conducă la asigurarea unui serviciu public de calitate”, transmite conducerea ITM Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Porți deschise la Zoo Pitești, de Rusalii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ITM | ITM Arges

Ultimele articole