anchetaonline.ro

ACUM: Bărbat găsit fără viață în propria casă

de | 09.06.2022 13:41 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța că o persoană se află blocată într-o casă din municipiului Curtea de Argeș. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 65 de ani. Pentru că nu răspundea la ușă și la telefon, vecinii și familia au decis să solicite ajutorul pompierilor.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ. După ce au reușit să pătrundă în interiorul locuinței, salvatorii au constatat, din nefericire, că bărbatul respectiv era mort.

Paramedicii au fost nevoiți să declare decesul omului.

Deocamdată, nu se știe în ce circumstanțe s-a produs moartea acestuia, însă cel mai probabil, a decedat din cauza naturale.

Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză și-a pierdut bărbatul viața.

Foto descriptiv Bihoreanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi percheziții în casele traficanților de droguri, după festivalul Saga

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș