Supermarket JAM – tot ce ai nevoie într-un singur loc! Ai început pregătirile pentru Paște?

de | 18.04.2022 11:24 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Ai început pregătirile pentru sărbătorile pascale? Supermarket Jam este magazinul în care găsești tot ceea ce ai nevoie pentru curățenia și amenajarea casei, dar și pentru o masă festivă!

Produse de curățenie

Primul pas: curățenia generală! Pentru a fi eficient în acest demers, ai nevoie de soluții de curățare pentru diferite suprafețe, detergenți, bureți, lavete, mop, mături, fărașe, saci de gunoi și lista poate continua. Toate acestea și multe altele o să le găsiți în secțiunea de produse pentru casă a supermarketurilor Jam, la preţuri competitive, unde mai pui că poţi să prinzi şi o reducere, care să îţi aducă un plus de bucurie.

Cadouri și decorațiuni

Casa este lună, dar îți trebuie și câteva obiecte de decor care să vestească Paștele și primăvara. Tot la Jam le găsiți. De asemenea, avem și lumânări pe care să le folosiți în noaptea de Înviere sau lumânări parfumate pentru ornatul mesei și pentru aranjamentele de Paște.

Vei găsi şi coşuri cu produse rafinate, frumos ambalate, ce le poţi oferi în dar și seturi de cosmetice pe care să le oferi celor dragi.

Ouă și vopsea de ouă

oua vopsite

Piesa simbol a Paștelui este oul roșu. Ai la noi tot ce îți trebuie pentru colorarea ouălor. Ouă proaspete, vopsea de toate nuanțele și oțetul necesar ca să fie rezistentă.

Ingrediente pentru prăjituri perfecte

Te-ai apucat să pregăteşti masa de Paște şi ai uitat ingredientele de cozonac?! Făină, ulei, stafide, rahat, ouă proaspete, zahăr de toate felurile, de la brun la aromat, esenţe parfumate, bomboane decorative, drojdie, colorant alimentar, fructe confiate şi muulte altele.

Ca să nu mai zicem că tot de aici poţi cumpăra şi sucitorul sau tava de copt, dar şi oala în care să fierbi sarmalele şi farfuriile în care să le serveşti. Iar după atâta muncă meriţi o clipă de relaxare, cu o cafea servită într-o ceaşcă nouă, pe care o găseşti tot la Jam.

Băuturi alese și diverse

O masă îmbelșugată trebuie să fie însoțită și de un pahar cu vin sau cu suc. La Jam, ai de unde să alegi. Vin alb sau roșu, bere de toate felurile, chiar și fără alcool, băuturi fine premium, ambalate festiv, numai bune de făcut cadou când mergi în vizită, sucuri de toate tipurile, gusturile și buzunarele.

Toate acestea le găsești în oricare dintre cele 8 magazine Jam din Argeș, situate în Pitești, Topoloveni și Ștefănești.

Magazine JAM

Nu uita că avem constant promoții, care, cu siguranță, te vor bucura!

Tip de conținut: Advertorial


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni