Jandarm argeșean decorat cu Medalia „Serviciul Credincios”, acordată de Președintele României

de | 18.01.2023 16:11 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Jandarm argeșean decorat de președinte!

 

Plutonierul adjutant Popa Ion Sorin a fost decorat cu Medalia Națională „Serviciul Credincios”, Clasa a III-a, acordată de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la identificarea și imobilizarea principalului suspect al multiplei crime de la Bascov, din luna august a anului trecut,

Detalii despre crima de la Bascov AICI

Medalia i-a fost înmânată argeșeanului de reprezentantul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, Directorul Direcției Paza și Protecție Instituțională din cadrul I.G.J.R., care a participat la o ședință de lucru, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Aceste distincții au o însemnate deosebită pentru militari, reprezentând una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, încununarea tuturor eforturilor depuse pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor de serviciu.

 

Felicitări, camaradului nostru!

 

Dumnezeu să-i dea putere pentru a sluji în continuare, cu devotament, patria!”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

 

Foto: IJJ Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș