Jandarmii argeșeni vor asigura ordinea publică la Raliul Argeșului. Ce recomandă aceștia

de | 19.05.2022 15:07 | Știri, Județean, Lifestyle

Raliul Argeșului – 2022 va avea loc în perioada 20-22 mai iar jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate se vor asigura că activitatea se va desfășura fără incidente.

Toți iubitorii sportului cu motor care vor participa la evenimentele publice pregătite cu această ocazie, în special evenimentul care va avea loc în zona Stadionului Nicolae Dobrin, trebuie să țină cont de recomandările făcute de jandarmii argeșeni.

 

Recomandările sunt următoarele:

– să nu se staționeze în zonele interzise spectatorilor, aceste zone fiind extrem de periculoase, și să nu depășească banda de siguranță;

– să se respecte îndrumările și recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă;

– să se acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane);

– să se supravegheze cu atenție minorii care se pot rătăci cu ușurință;

– să se sesizeze orice incident sau problemă în cel mai scurt timp personalului de ordine aflat în zonă.

 

De menționat faptul că jandarmii argeșeni vor fi prezenți și la alte manifestări publice din Argeș cum ar fi: Zilele Piteștiului, Poienari Archangels Fest sau Concursul sportiv ”Zimbrul Carpatin”.

 

Pe această cale transmitem tuturor argeșenilor să aibă parte de un sfârșit de săptămână liniștit, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor argeșeni.” este mesajul celor de la IJJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș | Raliul Argeșului

Ultimele articole