anchetaonline.ro

Jandarmii Craiova, pregătiți pentru Festivalul de muzică rock Posada 2023

de | 31.08.2023 13:56 | Știri, Eveniment, Național

Gruparea de Jandarmi din Craiova va fi prezentă, în perioada 01-.03.09, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la „Festivalul de muzică rock Posada 2023”, ce va avea loc pe Stadionul Municipal, din orașul Câmpulung Muscel județul Argeș.

Astfel, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, împreună celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la eveniment.

Ei vor fi prezenți în zona desfăşurării festivalului, dar şi pe traseele de afluire și defluire ale participanţilor la eveniment.

Pentru desfăşurarea evenimentului în condiții de siguranță, jandarmii recomandăm participanților următoarele:

– să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă „112”;

– pentru detalii suplimentare, consultați site-ul organizatorului – www.posadarock.com/ .

Totodată, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la astfel de evenimente a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment.

 

foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România 2023: Un avion nu a putut decola pentru că pasagerii erau prea grei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: