Prefectul Radu Perianu: „Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise!”

de | 31.08.2023 13:56 | Județean, Administrație, Eveniment

  • Stații GPL închise!

GPL

Prefectul Radu Perianu a anunțat în urmă cu doar câteva momente faptul că din patru stații GPL verificate, trei au fost închise.

Acesta informează că la nivelul județului Argeș au fost constituite echipe mixte de control la operatorii economici și instituții publice care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat. Din aceste echipe fac parte reprezentanți a 11 instituții.

Din patru unități verificate în prima zi, ISCIR a închis trei. Acestora le lipseau mai multe documente, buletinele de verificare pentru instalațiile deținute erau neconforme, iar la una dintre stațiile GPL s-a schimbat deținătorul fără a se respecta obligația legală de a anunța instituțiile.

Radu Perianu - Prefectul Radu Perianu: „Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise!”

Era nevoie de o verificare și avizare pentru noul deținător. La aceeași locație s-a constatat că nu există autorizație de securitate la incendiu, dar și exploatarea necorespunzătoare a echipamentelor electrice, de altfel, o problemă găsită de inspectorii ISU și la alte unități”, a precizat Radu Perianu. 

Totodată două societăți comerciale verificate nu dețineau autorizație de mediu.

Verificările sunt în desfășurare!”, mai adaugă prefectul județului Argeș. 

 

Foto: ITM Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O altă victimă rănită în exploziile de la Crevedia a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu