O altă victimă rănită în exploziile de la Crevedia a murit!

de | 31.08.2023 09:40 | Național, Eveniment, Importante

Veste tristă! O altă persoană rănită în exploziile de la Crevedia a decedat în cursul nopții.

Este vorba despre un civil care era internat la Spitalul „Floreasca” din Capitală, cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

Tragedia de la Crevedia

Anunțul a fost făcut de Ministerului Sănătății.

În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație.

Adresăm compasiunea noastră familiei”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății pe site-ul oficial. 

Exploziile izbucnite zilele trecute, urmate de incendii de proporții, au zguduit comuna Crevedia, din județul Dâmbovița. Bilanțul victimelor a ajuns la trei decedați și zeci de răniți.

Un număr de 24 de răniții se află în prezent în spitalele din București, fiind internați la Spitalul Floreasca dar și la Spitalul Universitar și la Spitalul Elias.

explozie Crevedia

Reamintim faptul că un eveniment de proporții a avut loc în județul Dâmbovița, în Crevedia, acolo unde o stație GPL a sărit, efectiv în aer.

După prima explozie o persoană a murit și 12 au fost rănite iar în timp ce pompierii încercau să lichideze incendiul izbucnit, a avut loc a doua explozie, în urma căreia au fost rănite zeci de persoane.

De asemenea, opt case au fost distruse.

Mai multe detalii legate de acest eveniment tragic, puteți citi AICI.

Foto: Economica.net


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Șeful ISCTR Argeș, despre exploziile de la Crevedia: Societatea a funcționat deoarece nu avea nevoie de autorizare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: