anchetaonline.ro

JAZZ Night la Club Hush

de | 31.07.2023 18:07 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Vă este dor de o seară chill, cu muzică live?
Club Hush vă invită miercuri 2 August, de la ora 19:30 să ascultați cele mai îndrăgite piese clasice în ritmuri de jazz și nu numai, interpretate de Florin Pana.
Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon:  0733 956 283 sau la adresa localului din Str. Panselelor, Nr. 2.
jazz la hush
Club Hush  – Good music, tasty food, cold drinks, nice people, good time

Hush

Echipa HUSH se străduiește să ofere cel mai bun serviciu, astfel încât toată lumea să se simtă confortabil și să sebucure de fiecare moment petrecut în locație.

Reamintim faptul că meniul este unul diversificat și se bazează pe cele mai proaspete ingrediente locale.

Oferă o varietate de preparate de la aperitive delicioase și superconsistente până la feluri principale savuroase și deserturi rafinate.

Hush

Totodată echipa HUSH oferă opțiuni pentru toate preferințele alimentare inclusiv meniuri vegetariene și vegane.

Pentru a asigura o experiență completă Hush Pitești organizează și evenimente tematice ocazionale cum ar fi seri de muzică live, seri cu degustare a vinurilor sau seri culinare speciale.

Misiunea locației este de a oferi o experiență culinară deosebită și de a vă încânta papilele gustative.

Hush

De asemenea locația are o echipă dedicată formată din bucătari talentați și ospătari prietenoși care sunt acolo pentru a vă servi cu cele mai bune preparate și pentru a vă oferi o atmosferă plăcută.

preparate Hush
Mai multe informații și rezervări puteți obține la adresă: Str. Panselelor nr. 2, Pitesti, Romania sau la telefon: 0733 956 283
E-mail: office@clubhush.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: