Jefuită la prima întâlnire de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet

de | 09.11.2023 10:47 | Național, Eveniment

O femeie din Prahova a avut parte de o surpriză neplăcută a vieții. A crezut că și-a întâlnit iubirea, dar a rămas fără bunuri în valoare de 20.000 de lei, după ce a invitat acasă un bărbat cunoscut pe internet.

Cei doi se cunoscuseră pe o rețea de socializare, iar pe 25 octombrie au stabilit să se întâlnească pentru prima dată față în față. Femeia l-a invitat la ea acasă, pentru o întâlnire romantică.

Întâlnirea nu a decurs deloc așa cum și-ar fi dorit ea, ci s-a transformat la scurt timp într-un adevărat coșmar. Bărbatul cuceritor s-a transformat rapid într-un hoț cu acte-n regulă.

La plecare, individul a luat cu el bijuterii, bani, o geantă, dar și un telefon mobil.

Când și-a dat seama că a fost prădată de cel pe care și-l dorea iubit, femeia a alertat polițiștii.

Tânărul, în timp ce se afla în vizită la domiciliul unei femei, din Floreşti, i-ar fi sustras mai multe bunuri precum un telefon mobil, bijuterii, o geantă, dar şi bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei”, a transmis IPJ Prahova.

Tânărul a fost prins marți, 7 noiembrie, moment în care polițiștii i-au percheziționat și locuința, unde au descoperit o parte din bunurile furate din casa femeii.

sursă foto spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reguli noi pentru cei care folosesc trotinete electrice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova

Ultimele articole