Joia acustic─â la Marcea Winebar!

de | 09.07.2024 11:03 | Jude╚Ťean, Lifestyle

Crama Macrcea d─â startul unui nou tip de eveniment stil Marcea ╚Öi va invit─â s─â petrece╚Ťi ╚Öi s─â v─â crea╚Ťi noi amintiri minunate.
├Än fiecare joi, la wine barul de la cram─â, ├«ncep├ónd cu ora asfin╚Ťitului, 20.00-20.30 vor fi invita╚Ťi s─â c├ónte ├«n varianta acustic─â, ├«nsemn├ónd voce ╚Öi chitar─â/pian sau alte variante, arti╚Öti care au creat emo╚Ťii.
joia la crama Marcea
ÔÇ×Credem ca vor fi ni╚Öte seri ├«nc─ârcate de emo╚Ťie, seri memorabile ce vor face din vara asta o var─â de neuitat.
Treaba noastră este să punem vinul la rece, să încingem grătarele și să pregătim apusul care mereu ne dă material pentru fotografii de pus în ramă.
Treaba voastr─â este s─â suna╚Ťi pentru rezerv─âri la nr 0722183323.
Vom avea fix 50 locuri la fiecare joi acustic─â pe care o vom organiza, pentru c─â asta e capacitatea la winebarul nostru, iar noi ne dorim aceast─â serie s─â fie ceva mai intim, mai cozy ÔÇŁ, au transmis organizatorii.
Prima joi acustic─â la cram─â cu invita╚Ťii super speciali, open mic&jam session este 11 iulie.
Rezerv─âri pute╚Ťi face la num─ârul de telefon: 0722 183 323.
De precizat c─â intrarea este liber─â.

crama Marcea vie

Inaugurat─â ├«n anul 2016,┬áCrama Marcea┬áreprezint─â o inova╚Ťie ├«n domeniul vinifica╚Ťiei din Rom├ónia.

Este prima ╚Öi singura cram─â complet independent─â din punct de vedere energetic. ╚śi asta pentru c─â energia electrica este produs─â de panouri fotovoltaice montate pe acoperi╚Ö, ├«n timp ce energia termic─â este preluat─â din ad├óncul p─âm├óntului, energie geotermal─â, printr-o pomp─â de caldur─â. De asemenea, crama este prevazut─â cu spa╚Ťiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situat─â la 11 km de Pite╚Öti, pe cel mai ├«nalt deal din localitatea ╚śtef─âne╚Öti ╚Öi se ├«ntinde pe 25 de hectare.

Adres─â:┬áDrum Exploatare Marcea, ╚śtef─âne╚Öti, Rom├ónia

 

Sursă foto: Facebook Crama Marcea

Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro

23 de elevi din Pitești merg gratis în tabăra de vară în Serbia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: crama Marcea | Jam | Marcea | Pitești