(VIDEO) Kate, prințesa de Wales, a mărturisit că are cancer și se află sub tratament!

de | 22.03.2024 21:49 | Eveniment, Importante, Știri

Kate, prințesa de Wales, a anunțat îtr-o înregistrare video că are cancer și face chimioterapie.

Conform stirileprotv.ro, prințesa se află în aceste momente în primele etape ale tratamentului.

Aceasta a declarat că a aflat cumplita veste în urma mai multor analize, după ce a fost supusă intervenției chirurgicale din luna ianuarie și că a avut un „șoc uriaș”.

De asemenea, prințesa de Wales a precizat că a trecut peste „câteva luni incredibil de grele”.

.. William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a transmis aceasta.

Prințesa a spus că a avut nevoie de timp pentru a-i informat și pe cei mici cu privire la veste, fapt care a fost extrem de important.

După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, a declarat Kate.

Aceasta a mărturisit că încearcă să rămână pozitivă și spune că este bine.

 

Sursa Foto Captură Ecran Video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteancă de 37 de ani reținută pentru delapidare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: